Gershøjvej, Kirke Hyllinge

Gershøjvej, Kirke Hyllinge

Beliggenhed – udsigt over marker og Roskilde Fjord

Når man kommer til Sæby, bliver man budt velkommen i landsbyens smukke rammer. Med sine 344 indbyggere er Sæby en god størrelse landsby hvor der adgang til skole, multihal og opvarmet svømmebassin.
Sæby er i forvejen en landsby med et stort fokus på fællesskab og 80% af indbyggerne er med i landsbylauget. Det gamle gadekær danner smukke rammer, med den gamle skole (nu fælleshus) som et naturligt samlingspunkt. Sæby er placeret i Lejre kommune, hvis værdier med fokus på økologi, biodiversitet og bofællesskaber, er det ideelle sted for fremtidige bæredygtige fællesskaber at gro.
Når man bor på Gershøjvej 2, 4070 Kirke Hyllinge, som er grundens adresse i Sæby, får man det bedste af mange verdener. Der er smukke vandreruter, landlig idyl, direkte grussti til Roskilde fjord men samtidig er der 47 min til Københavns Rådhusplads med bil og kun 15 min til Roskilde.
Hvorfor et bofællesskab?
Det er en længsel efter det gode liv. Vi oplever en stor interesse for vores planer om at udvikle et bofællesskab. En interesse som boligformen generelt oplever over hele landet. Læs en artikel fra DR om dette emne her. Ønsker du også at flytte på landet med masser af plads, blomstrende mælkebøtter for fødderne og udsigt til marken, så tøv ikke med at kontakte os.