Projekter

Udvalgte projekter

Gershøjvej, Kirke Hyllinge

Når man kommer til Sæby, bliver man budt velkommen i landsbyens smukke rammer. Med sine 344 indbyggere er Sæby en god størrelse landsby hvor der adgang til skole, multihal og opvarmet svømmebassin.

EKSTERIØR GÅRDHAVEN

Konceptet med gårdhaven i Gershøj er at gøre bofællesskabet til ét stort og livligt hjem. Gershøjvej, Kirke Hyllinge er i forvejen omringet af smukke naturlige omgivelser. Derfor har vi forsøgt at skabe den samme atmosfære midt i bofællesskabets fællesareal. Her kan beboerne føle den smukke natur omkring dem, med fri udsigt til den blå himmel, uden at bevæge sig ud af bygningen. Fællesarealet giver rig mulighed for at indgå i dialog med sine medbeboer eller bare nyde de smukke grønne omgivelser og slippe tankerne fri.

ELLEVILLE

Vi går unikke tider i møde. Fleksible jobs og hverdage gør efterhånden samliv på landet til en stigende mulighed. Danmark har en lang tradition for co-living, og man kan finde mange nye fællesskaber og kvarterer som springer ud tæt på byens travle områder. Ved at leve roligere, tættere på naturen og mere forbundet med mennesker omkring os, kan vi uden tvivl øge vores livskvalitet.

HÜRDAHL HUSET

Visionen her er at skabe et hjem bygget med organiske materialer og undgå beton.Vi har bragt de smukke aspekter af naturen ind i hjemmet. Vores ønske er at man kan bo i byen, men samtidig føle friheden af landet og den friske luft. Vi er konstant omgivet af byens larm og forurening, derfor vil BIA bygge hjem hvor de føles som hjem, et sted hvor tankerne kan slippes fri og stressen af den travle hverdag forsvinder.

MATTHÆUSGADE

Lejlighed med smuk udsigt, kæmpe ugeneret altan omdannet fra 1- værelseslejlighed til “2-værelseslejlighed”. På Matthæusgade bestod ejendomsudviklingen at tage en 1-værelses lejlighed i meget dårlig stand, og få den bragt op i en tidssvarende stand. Vores fokus var at få lejligheden til at fremstå som en 2- værelseslejlighed ved at lave et aflukket soveværelse som gjorde, at lejlighedens funktionalitet blev væsentligt forbedret. Det betød også at lejligheden blev attraktiv for et større klientel. Lejligheden blev renoveret på 3,5 uger og resultatet som også fremgår af galleriet, blev rigtigt flot.

MØLLEVEJEN

På landet men ikke langt fra bylivet, ligger denne imponerende landejendom, der nærmest bedst kan betegnes som et ” mini gods” med rigelig plads, til 2 generationer. Når du kører ind på den store gårdsplads, omfavnes du af det enorme bygningsværk som gården består af – det imponerende smukke hovedhus med sine oprindelige mure opført i 1918. Gården blev total istandsat og kom tilbage i en stand som var ejendommen værdig.