Privatlivspolitik

Fortrolighedspolitik

På https://www.bia.dk/ er vi forpligtet til at beskytte vores besøgendes privatliv. Denne privatlivspolitik forklarer de typer af personlige oplysninger, vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og de skridt, vi tager for at sikre, at de er beskyttet.

 

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler personlige oplysninger fra besøgende på vores hjemmeside på en række forskellige måder, herunder gennem online formularer og registrering, undersøgelser og andre interaktioner med vores hjemmeside. Personlige oplysninger kan omfatte dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og andre oplysninger, som du frivilligt giver.

 

Brug af personlige oplysninger

Vi bruger de personlige oplysninger, vi indsamler, til at give dig de tjenester og oplysninger, du anmoder om, til at forbedre indholdet og funktionaliteten på vores websted og til at tilpasse din oplevelse på vores websted. Vi kan også bruge dine personlige oplysninger til at kontakte dig med nyheder og information om vores virksomhed og til at sende dig markedsføringsmateriale.

 

Beskyttelse af personlige oplysninger

Vi tager skridt til at beskytte de personlige oplysninger, vi indsamler, mod uautoriseret adgang, brug eller videregivelse. Vi bruger branchestandard sikkerhedsforanstaltninger, såsom kryptering og firewalls, for at beskytte dine personlige oplysninger.

 

Tredjeparts websteder

Vores hjemmeside kan indeholde links til tredjeparts hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksis på disse websteder, og vi opfordrer dig til at læse deres privatlivspolitikker, før du giver dem dine personlige oplysninger.

 

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden for at afspejle ændringer i vores praksis eller gældende love. Vi opfordrer dig til at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for at holde dig informeret om vores indsamling, brug og beskyttelse af personlige oplysninger.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores privatlivspolitik eller de personlige oplysninger, vi indsamler og bruger, bedes du kontakte os på kontakt@bia.dk.