Ibrugtagningstilladelse

En ibrugtagningstilladelse består af dokumenter som skal udarbejdes og indsendes til kommunen, for et byggeri lovligt kan benyttes. Disse dokumenter er lovpligtige og skal udfyldes og dokumenteres korrekt.

Hos BIA sørger vi for at lave alle dokumenter samt rådgive dig under hele forløbet. Vi har mange års erfaring med byggesager i alle kommuner i Danmark.

Vores priser er under den gennemsnitlig markedspris og vores behandlingstid er kort. Kontakt os I dag og hør nærmere.

Søg din byggetilladelse med Bia

Hos BIA har vi mere end 14 års erfaring med at søge byggetilladelser. Vi hjælper dig med at få din byggetilladelse accepteret hos kommunen. Vi indsender de nødvendige materialer og dokumenter og er i konstant dialog med din kommune på dine vegne.

Helt konkret får du altså hos BIA følgende:

  • Granskning af lokalplan tinglysning og kommuneplaner
  • Hovedtegninger (situationsplan, plantegning, konstruktionssnit, facadetegninger)
  • Energiberegninger (udregning af konstruktionernes varmetabsevne)
  • Udfyldelse af tilladelse over BYGOGMILJØ
  • Rådgivning under hele byggetilladelses-processen

Hvorfor du skal vælge Bia som din byggerådgiver

Du skal vælge os som din sparringspartner fordi, at vi er et sammenspillet team af arkitekter og byggerådgivere.

Vi vil give dig en god oplevelse ved at sikre dig et nemt og trygt byggeforløb, uanset projektets størrelse eller omfang.
Med vores mange års erfaring kan vi tilbyde dig serviceydelser indenfor alle vores fagområder til en pris, hvor alle kan være med.

Husk altid at indhente et tilbud fra os, inden du udvælger din kommende samarbejdspartner.

Vores services

01/06
01/06

Byggetilladelse til private og erhverv

Få dine byggeplaner realiseret med en komplet byggetilladelsespakke. Vi står for alt, fra arkitekt-tegninger, korrekt udfyldelse af byggeansøgning og
Derefter står vi med håndtering af al kommunikation med myndighederne så du får din byggetilladelse uden besvær.

02/06

02/06

Ibrugtagningstilladelse til private og erhverv

Efter at din byggetilladelse er godkendt og byggeriet er færdigt, kræves der en færdigmelding med teknisk dokumentation. Vi tager os af alt dokumentationsarbejdet og sikrer en accepteret ibrugtagningstilladelse, så du kan fokusere på at nyde din færdige bygning uden bekymringer.

03/06

03/06

Ingeniør – Statiske beregninger

Vores dygtige team af ingeniører og specialister er dedikeret til at levere omfattende statiske beregninger, der imødekommer ethvert behov inden for konstruktion. Vi tilbyder alt fra beregning af åbninger i bærende vægge til komplekse statiske dokumentationer for hele byggerier.

04/06

04/06

3D Visualiseringer

Vi er stolte af at være blandt de førende i landet inden for 3D visualisering. Vores team består af veluddannede 3D-arkitekter, der kan omsætte dine byggedrømme til virkelighed gennem imponerende visuelle koncepter. Vores fokus på detaljer og kreativ ekspertise sikrer, at du får en klar forståelse af dit kommende projekt før selve byggeriet påbegyndes.

Uanset om det drejer sig om konceptudvikling, renoveringer eller nye konstruktioner, er vores mål at levere foto Realistiske renderinger, der går ud over forventningerne og giver dig et klart billede af det endelige resultat.

05/06

05/06

Skitseprojekt og idéoplæg

Er du ikke helt sikker på dine byggedrømme? Vores arkitekter kan hjælpe med at forme dine ideer fra bunden gennem skitseprojekter og idéoplæg. Vi tilbyder et tæt samarbejde og konstant sparring
for at sikre, at dit drømmehus bliver realiseret på den mest inspirerende måde muligt.

Vores erfarne arkitekter vil guide dig gennem processen og hjælpe med at konkretisere dine
tanker og ønsker. Lad os sammen skabe et unikt og personligt hjem, der matcher dine visioner.

06/06

06/06

Byggejuridisk rådgivning

Er du usikker på reglerne eller usikker på, hvordan du skal gå i gang med dit projekt? Vores byggejuridiske eksperter står klar til at skabe klarhed og overskuelighed i din byggeproces. Vi tilbyder ekspertise i byggejura for at hjælpe dig med at forstå, hvad du må og ikke må, samt hvordan du bedst muligt navigerer gennem dit projekt.

Kontakt os i dag!

Udfyld venligst formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!