Bofællesskabet Gershøj

Bofællesskabet Gershøj: Et Seniorfællesskab med Nordisk Design og Økologisk Fokus

Projektet “Bofællesskabet Gershøj” repræsenterer en unik vision om et seniorfællesskab, der til trods for mange begrænsninger i lokalplanen, inkorporerer innovative tiltag og unikke fællesfaciliteter. Et centralt element i projektet er skabelsen af en social kontekst gennem anvendelse af en firkantet form, der fremmer både udsigt og indsigt, idet beboerne samles i midten.

Projektbeskrivelse

Med lejligheder i forskellige størrelser og en række fællesfaciliteter såsom gårdhave, fælles køkken, yoga- og kreative værksteder samt en økologisk fokuseret gårdhave, formår Bofællesskabet Gershøj at skabe et miljø, der fremmer social interaktion og deltagelse. Der er også lette job- og pligtopgaver som cafédrift, events, møder, køkkenhave, loppemarked, samt et Art and Creator studio.
Bofællesskabet er baseret på temaerne “Del og Deltag” og nordisk design, hvor beboerne lever enkelt, økologisk og nyder en begavet og overkommelig luksus. Dette design er især skabt med fokus på skolelærere, sygeplejersker og pensionister, som ønsker et bæredygtigt, fællesskabsorienteret og stilfuldt miljø.